KAYSERİ / KOCASİNAN - Huriye Eren İmam Hatip Ortaokulu

(352) 245-1165
Uğurevler Mah. 21. Cad. No 21 Kocasinan / KAYSERİ
Vizyon
Biz, •Okulumuzda sevgiyle bilginin kucaklaştığı bir ortam oluşturmak, •Öğrencilerimizi ailelerine, çevrelerine ve milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek, •Öğrencilerimizi kendilerini sürekli yenileyebilen, okuyan, inceleyen ve araştıran bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlamak, •Okulumuzu fiziki ve teknolojik olarak modern bir görünüme kavuşturmak. •Bölgemizde ve ülkemizde nitelikli ve model bir okul olmak. için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi; • Milli ve manevi değerlere bağlı olarak, • Bilgiye elde edebilen ve onu kullanan, • Yeteneklerini kendisi, ailesi ve milleti için en iyi şekilde geliştirip kullanan, • Çevresiyle iyi bir iletişim kurabilen, • Bireysel yeteneklerinin yanında arkadaşları ve çevresiyle uyum içinde çalışabilen, • Sosyal ve kültürel faaliyetlere gönüllü katılan, • Pozitif düşünen, • Ailesine, çevresine ve ülkesine olumlu katkıda bulunmak için çaba sarf eden, • Sorumluluk bilincine sahip, dürüst, kendisi ve toplumla barışık vatandaşlar olarak yetiştirmektir.
Tramvay ve belediye otobüsleri.
Uğurevler Mah. 21. Cad. No:21 Kocasinan / KAYSERİ (Uğurevler Muhtarlığı yanı)
Şehir merkezine 3 km uzaklıktadır.