KAYSERİ / KOCASİNAN - Huriye Eren İmam Hatip Ortaokulu

Nis

BİRLİKTE KİTAP OKUYOUZ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık

Mrt

1-7 Mart 'Deprem Haftası' dolayısıyla sınıflarımızda deprem ile ilgili animasyon film izletilerek çoçuklarda doğal afetlere karşı farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.

Ara

Dine, varlığa, hayata, kulluğa ve ibadetlere dair “Bi’şey Sorabilir miyim?” diyor ve cevaplar için bir yolculuğa çıkıyoruz. “Bi’ Şey Sorabilir Miyim?” ilk bölümüyle Din Öğretimi Genel Müdürlüğü YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarında yayında.

Ara

Okul öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından düzenlenen Filistin Yardım Kermesi yoğun katılımla gerçekleşti. Kocasinan Müftümüz Sayın Halil Uzun'a Memursen ve Eğitim Bir-Sen Başkanımız Mehmet Emin ASLANTÜRK'e Kocasinan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Harun OĞUZ, Sezai ONAÇ ve Canan DAŞDELEN'e, Bölgemizin Kıymetli okul müdürleri ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunarız.